Menu Sluiten

Geen Plaats voor Nieuwe Fluffballs!

Beste klanten en harige vrienden,

Met een mengeling van trots, vreugde en een vleugje wanhoop moeten we jullie mededelen dat onze trimsalon momenteel zo druk is als een bijenkorf op een zonnige dag!

Ja, je leest het goed – we zijn zo overweldigd door de liefde en steun van onze gewaardeerde klanten dat we momenteel geen nieuwe fluffballs kunnen accepteren. Onze kalenders zitten volgeboekt met knipbeurten, borstelbeurten en alle andere behandelingen die de harten van onze harige klanten sneller doen kloppen.

Maar maak je geen zorgen! Hoewel onze deuren momenteel gesloten zijn voor nieuwe klanten, zijn onze harten wijd open voor alle bestaande klanten die al deel uitmaken van onze trimsalonfamilie. We zullen blijven werken als een toegewijd team van trimmers, stylisten en pluizenbollenliefhebbers om ervoor te zorgen dat jullie harige vrienden de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen.

En voor diegenen die wachten op hun kans om een plekje te bemachtigen in onze trimsalon, beloven we dat we jullie niet vergeten zijn! Blijf ons volgen op sociale media en blijf op de hoogte van eventuele updates over wanneer we weer nieuwe klanten kunnen verwelkomen.

Tot die tijd willen we jullie allemaal bedanken voor jullie ongelooflijke steun en begrip. Samen maken we van elke dag een feestje vol pluizige verrassingen!

Met harige groeten,

Het Team van de voor nieuwe klanten Gesloten Maar Gezellige Trimsalon Daffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop