Menu Sluiten

Corona-virus

Beste dierenvriend,
In verband met de aanscherping in de regels omtrent het Corona-virus zijn ook wij genoodzaakt om ons aan te passen.Wij hoeven niet te sluiten wel willen wij ervoor waken om U en onszelf tegen een eventuele besmetting te beschermen.
om de afstand van 1.5 meter te hanteren plaatsen wij een paal voor de salon waaraan u uw hond kunt aanlijnen. Wij pakken daarna uw hond over.Gelieve zouden we enkel nog pinbetalingen ontvangen. na elke pinbetaling reinigen we de pinautomaat.
Afspraken voor katten zijn alleen nog mogelijk op zaterdag of in de avond. U als katteneigenaar kan er helaas dan niet meer bij blijven. Wij zullen dan met 2 personen uw kat de verzorging geven die hij/zij verdient.
Wij danken u voor uw begrip en wij hopen dat u gezond blijft.
Veel liefs Trimsalon Daffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0