Menu Sluiten

Welkom

Welkom op de website van Trimsalon Daffie.

De Trimsalon voor de totale verzorging van uw huisdier gelegen in de Lier, Westland.

De salon is gesloten wegens zwangerschapsverlof tot medio 14 februari 2022, de webshop blijft gewoon open. U kunt producten gewoon afhalen of bestellen.

Leuk dat u ons gevonden heeft!

Mijn naam is Daphne, trotse eigenaresse van Trimsalon Daffie. Verschillende honden en katten komen bij ons langs in de salon met elk zijn/haar eigen verhaal.
Knippen, wassen, borstelen, plukken, ontwollen, scheren we doen het allemaal met veel liefde en passie.

Ook kunt u gebruik maken van onze webshop, wij kunnen het voor u op sturen of u kunt op afspraak het ook bij ons afhalen, bij besteding vanaf €25.- zijn de verzendkosten gratis. Wij zijn ook geopend op zaterdag!

U kunt ons ook volgen op Facebook  @trimsalondaffie

Wij doen ook katten, heeft uw kat last van vervilting dan kunnen wij dit wegscheren. Daarnaast doen wij ook de complete vachtverzorging.
Wist u dat onze openingstijden variabel zijn en het mogelijk is in overleg om ‘s avonds of in het weekend te trimmen?

Ons laatste Blog: Hond met de baard

Trixie Cat Activity Flip Board Bes / Roze / Lichtgrijs 23 x 23 cm


Het Trixie Cat Activity Flip Board Bes is een intelligentiespel voor de kat, een bordspel met diverse kegels en deksels waaruit jouw kat zijn beloning te pakken moet krijgen. Een uitdagend spel dat verveling tegengaat, de band tussen kat en baas versterkt en de kat een mentale uitdaging biedt! Het bordspel is gemaakt van kunststof en bevat diverse kegels, kommetjes en schuifdeksels. Hierin verstop je beloningen, en vervolgens moet jouw kat zien uit te vinden hoe hij zijn beloning te pakken kan krijgen. Dit zorgt voor mentale stimulatie, voorkomt verveling en versterkt jullie band omdat jouw kat, met name in het begin, jouw aanwijzingen nodig zal hebben. Het spel is gemakkelijk te schoon te maken door de gladde kunststof structuur en slipvast door een rubberen ring. Trixie levert een handleiding mee voor de training voor meer speelplezier!

– Intelligentiespel voor de kat
– Werkt op beloning: de kat moet in diverse kommetjes en deksels zijn traktatie te pakken zien te krijgen
– Gaat verveling tegen en zorgt voor mentale stimulatie
– Met handleiding met tips voor training
– Voorzien van een slipvaste onderkant

Afmetingen: 23 x 23 cm

€9.99 SHOP NOW!

1